Vægmaleri med bil & natur tema

Reference : Bring 

Vægmaleri med naturtema og biler, udført for den norske pakkeleverandør virksomhed Bring i deres hovedkontor i Greve.

Vægmaleriet tilføjer en farverig stemning til kontorlokalet, med det bæredygtige og grønne tema i fokus som Bring er kendt for. Vægmaleriet er udført med spray og airbrush.

 

Portrætter vægmaleri

Reference : KKN vvs 

Sort/hvide portrætmalerier for vvs firmaet KKN

Vægmaleriet tilføjer en nostalgisk stemning til kontorlokalet, med de to stiftere af virksomheden malet på væggen. Vægmaleriet er udført med spray og airbrush.

 

Vægmaleri i gaming rum (2022)

Reference : Emerge gaming  

Vægmaleri i gaming rum / E sportslokale for Emerge Gaming A/S i deres nye lokaler i sydhavnen.

Kundens ønsker til vægmaleriet bestod af en række kendte figurer fra de mest populære spil, kombineret med deres logo og den klassiske murstens baggrund.

Iphone & natur tema vægmaleri

Reference : GreenMind  A/S

Vægmaleri med naturtema og iphone, udført for den danske elektronik forhandlerkæde GreenMind i deres hovedkontor i Bagsværd.

Vægmaleriet tilføjer en farverig stemning til kontorlokalet, med træet i midten og naturtemaet , kombineret med et citat efter ønske fra chefen samt en håndhældt iphone der giver beskueren en oplevelse af en ekstra dimension i væggen. Vægmaleriet er udført udelukkende med spraymaling.

Vidste du at

Vægmalerier er en momsfritaget ydelse og kan trækkes fra i SKAT.

Vægmaleri / kunst udsmykning er en momsfritaget kunstnerisk ydelse, ifølge momslovens § 13, stk. 1, nr. 7. SKATs fradragsregler for kunst gør yderligere, at du kan trække vægmaleri og kunst udsmykning fra i din virksomheds regnskab. Læs hele folderen om emnet fra kultur ministeriet HER

Udsmykning af Christiania cykel 

Reference : TV2 

TV2`s politiske redaktion ønskede en skarp og iøjenfaldende udsmykning til deres Christiania cykel, som de bruger på Christiansborg til interviews med diverse politikere, osv. Temaet for cyklen skulle være København, med en skarp solnedgang og kontrastfarve. TV2 cyklen fik sin TV premiere på dagen for klima demoen i København, hvor TV2 dækkede begivenheden live fra Christiansborg.

Cyklen er malet med en kombi af spray og akrylmaling

"Det ser bare pisse godt ud - vi er meget tilfredse med resultatet!"

– Mads Bisgaard, politisk redaktionschef for TV2

3D Vægmaleri 

Reference : Chainbox 

3D vægmaleri med temaet ledninger og kabler, udført for det danske it-firma Chainbox i indre københavn. Vægmaleriet tilføjer en farverig stemning til kontorlokalet, med et virvar af farverige ledninger og kabler der vælter ud fra små gemte rum, der giver beskueren en oplevelse af en ekstra dimension i væggen. Vægmaleriet er udført med spray og airbrush.

Vidste du at

Vægmalerier er en momsfritaget ydelse og kan trækkes fra i SKAT

Vægmaleri / kunst udsmykning er en momsfritaget kunstnerisk ydelse, ifølge momslovens § 13, stk. 1, nr. 7. SKATs fradragsregler for kunst gør yderligere, at du kan trække vægmaleri og kunst udsmykning fra i din virksomheds regnskab. Læs hele folderen om emnet fra kultur ministeriet HER

Bjergkæde Vægmaleri

Reference : ComOn Networks 

Vægmaleri af bjergkæde udført i det danske IT-firma ComOn Networks kontorgang i Bredgade i indre by. Motivet er malet i frihånd efter et foto af bjergkæden i alperne fra Comon Networks hjemmeside.

Vægmaleriet er malet udelukkende med spray.

Bestil et vægmaleri

Ønsker du også et flot vægmaleri til dine kontorlokaler? Send mig en mail til
will@becomeone.dk eller ring til mig på+45 26 20 94 15  og fortæl mig om dine ønsker til motiv, samt mål på arealet som du ønsker udsmykket, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud .

Vægmaleri for Siemens windpower i simulator rum

Reference : Siemens  

Siemens Wind Power’s træningscenter i Brande, ønskede at få en unik udsmykning til deres simulator rum, hvor de træner teknikere i at montere vinger på offshore vindmøller på en virtuel storskærm. Opgaven lød på at skabe en illusion af at stå på et skibsdæk, som danner rammen for vægmaleriet, med dertilhørende hav og himmel baggrund.

Vægmaleriet er udført med en kombi af spray og airbrush.

"Vægmaleriet er unikt og er kraftigt medvirkende til at skabe den optimale illusion for vores kunder som kommer på kurset. Stort tak til BecomeOne, for et yderst tilfredsstillende resultat"

– Morten Willerslev Føhns, Training Manager – Siemens Wind Power A/S

 

Vægmalerier / kontor udsmykning

Reference : Global Risk Management

Jeg blev hyret til at udføre en fuld kontor udsmykning for det internationale hedging firma Global Risk Management i deres kontorlokaler på Fyn, hvor det første vægmaleri skulle afspejle de forskellige aspekter af deres forretning, samt et vægmaleri med symboler for de 4 tidszoner som de arbejder indenfor.

De sidste 2 vægmalerier er udført i deres mødelokaler med temaet “Energy” samt deres værdier skrevet på væggen i det sidste mødelokale. Udført med spray/airbrush/markers.

40×2 meter vægmaleri i Store Kongensgade

Referencer : Gefion Group – Harder Gruppen – OverByen Arkitekter – Oluf Jørgensen ingeniører 

Jeg blev hyret af henholdsvis Harder gruppen, Gefion group, OverByen arkitekter og Oluf Jørgensen ingeniører til at male et 40×2 meter langt vægmaleri på
Store kongensgade 100-106 i indre by, i forbindelse med deres ombygning af den gamle politi station på Store kongensgade.

Jeg havde fået kunstnerisk frihed til at lave min egen Graffiti Kunst på halvdelen af væggen, så har malet mit kunstnernavn BECOME i 3D bogstaver på den første del, hvor bogstaverne fortæller historien om byggeriet.

Resultatet kan ses på billederne her – læs mere om vægmaleri projektet i mit interview til City avisen (indre by lokalavis) som kan læses på linket HER

”William (Becomeone) udførte et 80 m2 vægmaleri for os i forbindelse med et byggeprojekt på Store Kongensgade. Vi har været svært tilfredse med Williams indsats, og ikke mindst resultatet. Vi kan varmt anbefale andre virksomheder at benytte Williams kompetencer, om end det er til promovering eller blot udsmykning af kontoret”

– Simon Maansen, marketing & kommunikation – Harder Gruppen

 

Star Wars vægmaleri

Reference : Pentia Welcome to outer space! Her er et par billeder af mit vægmaleri med Star wars temaet “battle of the death star”. Udført for de coole folk hos IT-firmaet Pentia på Islands brygge. 

Vægmaleriet kom på forsiden af Børsen i forbindelse med en stor artikel om Pentia og deres kærlighed til Star Wars.

Vægmaleriet er udført med spray og airbrush.

Bestil et vægmaleri

Ønsker du også et flot vægmaleri til dine kontorlokaler? Send en mail til
will@becomeone.dk eller ring til mig på+45 26 20 94 15  og fortæl mig om dine ønsker til motiv, samt mål på arealet som du ønsker udsmykket, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud .

Vægmaleri med undervandstema 

Reference : Novo Nordisk 

Novo Nordisk hyrede mig til at udsmykke opgangen til deres kemiske laboratorium i Bagsværd med 2 flotte vægmalerier. 

Temaet var undervand, og resultatet af det andet vægmaleri kan ses længere nede i galleriet. Til opgaven har jeg brugt spraymaling og Airbrush.

Vægmaleri for Datatilsynet (2021)

Reference : Datatilsynet

Jeg blev fornylig hyret til at udføre et vægmaleri til Datatilsynets indgang som afspejler deres værdier, i forbindelse med genåbningen af deres nye kontorlokaler.

Vægmaleri med strandtema

Reference : CO-RO A/S

Den internationale juice og læskedrik producent CO-RO A/S, som bla. står bag de verdensberømte brands Suntop, Sun Lolly og Sunquick, hyrede mig til at udføre et stort vægmaleri til deres nye lounge-område på deres store fabrik og hovedkontor i Frederikssund. Det graffiti-inspirerede vægmaleri skulle indeholde deres førende produkter og logo, i et strandtema med solnedgang og “hul-i-væg” effekt som baggrund.

Vægmaleriet blev færdiggjort i forbindelse med deres årlige sommerfest i juni, og er udført med spray, airbrush og markers.

Robot vægmaleri

Reference : Comparex A/S

Vægmaleri lavet for den danske Microsoft-partner Comparex, udført i deres nye kontorlokaler i Birkerød. Robotten Charly er deres maskot, så den blev det naturlige hovedelement i vægmaleriet, udover den flyvende laptop med referencen til Microsoft, samt skiltet med deres firma logo. 

Vægmaleriet er udført med spray og airbrush.

Se Timelapse video af vægmaleriet her

3D Vægmaleri i mødelokale

Reference : Net1

Den danske mobilt bredbånds leverandør Net1 hyrede mig til at udføre et stort tredimensionelt vægmaleri, hvori der skulle indgå en række elementer som kendetegner virksomheden, herunder bredbånds master og vindmøller, da en af deres større kunder er Vestas.

Vægmaleriet er udført med spray og airbrush.

FODBOLD PORTRÆTTER

Reference : Cafè Woodplay (vesterbrogade) 

Vægmaleri udsmykning i cafè på Vesterbrogade med fodbold portrætter af de bedste – Messi, Zlatan, Ronaldo og Ronaldino. Udført med en kombination af spray og pensel

Vægmaleri af skyline i drone perspektiv

Reference : LetsGo-Digital 

Vægmaleri af Shanghai skyline set fra et drone perspektiv, udført i det danske IT-firma LetsGoDigital`s kontor lokale i Bredgade i indre København. Motivet er malet i frihånd efter et foto fra LetsGoDigital`s hjemmeside

Vægmaleriet er malet med spray og airbrush.

Se timelapse video af vægmalerierne i Bredgade her

New York vægmaleri på toppen af Manhattan

Reference : Vertic 

Det internationale digitale bureau Vertic, bestilte mig til at komme og udføre en farverig kontor udsmykning i form af et kæmpe vægmaleri i deres kontorlokaler på toppen af Manhattan, i New York.

I samarbejde med deres inhouse designer Jonas Kochen, udarbejdede vi et grafisk og farverigt motiv til deres store hvide endevæg. Temaet er New York, i en funky og futuristic graffiti stil. 

Vægmaleriet er udført med spray og akrylmaling. Maleriet er den første del af mit store udsmykningsprojekt for Vertic i deres kontorlokaler i New York. 

Se video af vægmaleriet fra New York her

Vægmalerier for Just-eat.dk

Reference : Just-Eat

Just-eat hyrede mig til at udsmykke deres kontorlokaler i København og Århus med en række street-art inspirerede vægmalerier. Motivet til vægmalerierne tager udgangspunkt i Just-eats univers, med den velkendte figur Mr. Mozarella fra Just-eats reklamefilm og den velkendte murstensbaggrund fra Just-eats hjemmeside ved siden af kokken der sprayer Just-eat logoet på væggen. 

Vægmalerierne er udført med spray og airbrush.

Vægmaleri i Kastrup lufthavn

Reference : Tax-free shoppen 

Heinemann Tax-free shop bestilte mig til at udføre et vægmaleri, som symboliserede deres vision, i forbindelse med renoveringen af Tax-free shoppens nye lokaler i lufthavnens gate-område.

Det vakte stor glæde hos medarbejderne at få et flot vægmaleri i deres lokaler, og ferniseringen af maleriet blev fejret med god mad, drikke og fest for alle de 200+ medarbejdere i Tax-free shoppen i københavns lufthavn.

Organisations-træ maleri på lærred

Reference : Aasted Aps 

I anledningen af at den danske chokoladeproduktions-virkomhed Aasted har 100 års jubilæum i år, ville de gerne have malet et maleri der skulle vise, hvordan organisationen er opbygget, samt hvordan de vokser sammen som virksomhed under mottoet “Grow together”.

Dette blev vi enige om at visualisere i form af et stort organisations-træ, som med sine grene viser de forskellige afdelinger i virksomheden, og som med hvert enkelt blad repræsenterer en medarbejder som er ansat i de forskellige afdelinger.

Maleriet er udført med spray og airbrush på et specielt bygget lærred, som måler 3 x 3 m.

Vægmaleri for det skandinaviske IT firma Comendo A/S

Reference : Comendo

Sjovt grafisk “statement” vægmaleri i direktør Gert Rieders kontor hos den store skandinaviske IT virksomhed Comendo A/S – “just F…… Do It”

vægmaleri citat

Undervands vægmaleri – part 2

Reference : Novo Nordisk 

Novo Nordisk hyrede mig til at udsmykke opgangen til deres kemiske laboratorium i Bagsværd med 2 flotte vægmalerier.

Dette maleri er det andet af 2 store undervands vægmalerier, med Atlantis tema og delfiner.

Vægmaleri i kontorgang for det internationale digitale bureau Vertic i København

Reference : Vertic 

Det store digitale bureau vertic Portals (nu bare vertic) kontaktede mig, da de stod og manglede en væg udsmykning til deres nye kontorlokaler i indre københavn ved søerne, i forbindelse med lanceringen af deres nye hjemmeside og brand / redesign.

Efter et indledende møde, fandt vi i samarbejde frem til koncept og stil. Da vertic har kontor både i København og i New York, faldt det naturligt at bruge et par velkendte motiver som kunne repræsentere det tætte bånd mellem DK og USA. De to sort/hvide grafiske motiver af frihedsgudinden og den lille havfrue er et produkt af mit arbejde med fotografier af dem i programmet Illustrator. Det hele er malet i fri hånd, med pensel og akrylmaling.

Grafisk vægmaleri – natur tema 

Reference : Fullrate & Telmore 

I forbindelse med lanceringen af Fullrate og Telmores nye kontorlokaler I Høje Tåstrup, blev jeg hyret til at udsmykke deres 25 meter lange hvide væg I kantinen med et grafisk vægmaleri. Da Fullrate og Telmore begge benytter sig af grønne farver og natur temaer i deres logo og kampagner, besluttede jeg I samarbejde med Fullrate grafiker Anders Poulsen, at male et grafisk naturkoncept i form af træer, planter og flyvende bade på kantinens hvide vægge.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !