Vægmaleri til private hjem

Vægmaleri på bestilling til privat hus og lejlighed. Her kan du se mine referencer og læse mere om bestilling af et vægmaleri. Se mit arbejde for firmaer og institutioner ved at gå til hovedmenuen “vægmaleri”

Bestil et vægmaleri

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, tager vi først en snak sammen om hvilket motiv, farver og stil der skal benyttes til opgaven. Du er også meget velkommen til at vedhæfte et billede af det ønskede motiv, som jeg kan male efter.
Et vægmaleri tager alt fra 2 – 14 arbejdsdage at udføre, alt efter hvor stort og detaljeret det skal være. Prisen afhænger derfor også deraf. Vi aftaler en endelig pris på opgaven, når du har oplyst hvor stort arealet er, der skal males, og når vi har aftalt hvilket motiv der skal benyttes.

Når vi sammen har fundet frem til en fornuftig pris og aftale på opgaven, fremsender jeg en skitse af hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, hvis skitsearbejde er nødvendigt. Når skitsen er godkendt, kommer jeg derefter ud og påbegynder arbejdet efter aftale. 

Betingelser og praktisk info

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, skal du sørge for at der er god udluftning I det lokale som maleriet skal udføres I. Du skal påregne 6-12 timer efter at maleriet er udført, til at lokalet er luftet helt ud for lugten af spraymaling. Jeg afdækker selv området omkring maleriet, så der kun kommer maling på det pågældende areal. Du er naturligvis også velkommen til selv at afdække arealet der skal males inden jeg går igang. Der skal helst være mulighed for, at jeg kan arbejde på opgaven I dagstimerne fra 9 – 17.

3d vaegmaleri

Om kunstneren

Jeg har over 20 års erfaring indenfor vægmaleri, og har udført opgaver for store og små virksomheder samt private i hele landet.

Det er en høj prioritet for mig at gøre alle mine kunder tilfredse, da jeg altid går den ekstra mil for at gøre kunden 100% tilfreds med resultatet. Af tilfredse kunder kan jeg bla. nævne følgende :

Siemens, Just-eat, Novo Nordisk, Pentia, AddTech, Chainbox, Aasted APS, Mikkel Kessler, Vertic, Fullrate, Telmore, Køge bibliotek, Pack-tech, United drinks, Comparex, Heinemann tax-free, RS-Components, Co-ro, TDC, Cowparade, Kbh. Kommune, CPH Fashion week, Bellacenter, Dawn Events.

kunstner becomeone

Hvad koster et vægmaleri ?

Prisen på et vægmaleri afhænger primært af disse 2 faktorer –
størrelsen på væggen der skal males, samt motivet der skal males.

Som udgangspunkt for at jeg kan give dig det bedste tilbud på en vægmaleri opgave, skal du oplyse mig størrelsesforholdet på væggen der skal males, samt dine umiddelbare idèer til motivet. Når du har givet mig disse oplysninger, kan jeg bedst give dig et samlet tilbud på vægmaleri opgaven. Er du i tvivl om motivet, kommer jeg gerne ud til dig og tager en uforpligtende snak om opgaven, så vi sammen kan finde frem til det perfekte motiv til din vægmaleri opgave.

Lokation
Du må også meget gerne oplyse hvor i landet opgaven skal udføres. Jeg er baseret i Københavns området, men kører også gerne ud til Fyn og Jylland og laver vægmaleri opgaver. Transport omkostningen vil dog pålægges det samlede tilbud på vægmaleri opgaven, hvis opgaven ligger udenfor storkøbenhavns området.

Pris

Alle vægmaleri opgaver er forskellige i forhold til størrelse og motiv, så jeg har derfor ingen fast pris. Den samlede pris på en vægmaleri opgave vurderer jeg individuelt ud fra størrelsen på væggen, hvor mange materialer der skal købes ind til motivet, hvor lang tid motivet vil tage at male, og om der skal laves skitse arbejde først, osv.

Ønsker du også et flot vægmaleri til dit private hjem eller virksomhed?

Send mig en mail til will@becomeone.dk eller ring til mig på tlf +45 26 20 94 15 og fortæl mig lidt nærmere om dine ønsker til motiv, samt mål på væggen som du ønsker at få malet, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave .

Gå på opdagelse og bliv inspireret

Du kan se en masse flere eksempler på vægmalerier som jeg har udført i diverse private hjem ved at scrolle ned på siden her.

Et vægmaleri løfter kreativiteten og arbejdsmiljøet

Der er lavet undersøgelser der viser, at kunst udsmykning i hjemmet og på arbejdspladsen løfter kreativiteten og arbejdsglæden.

vægmaleri-bjergkæde

Vægmaleri af bjergkæde

En vægmaleri udsmykning i dit private hjem kan forvandle din stue til en helt unik og personlig boligindretning som er indbydende og spændende for dine gæster.

Vidste du at

Vægmalerier er en momsfritaget ydelse og kan trækkes fra i SKAT

Vægmaleri / kunst udsmykning er en momsfritaget kunstnerisk ydelse, ifølge momslovens § 13, stk. 1, nr. 7. SKATs fradragsregler for kunst gør yderligere, at du kan trække vægmaleri og kunst udsmykning fra i din virksomheds regnskab. Læs hele folderen om emnet fra kultur ministeriet

Det er min store erfaring på 20+ år indenfor vægmaleri og væg udsmykning, der gør mig i stand til at garantere et 100% kvalitetsprodukt som er helt unikt.

Intet motiv er for svært – kun fantasien sætter grænsen.

Send en mail til will@becomeone.dk eller ring til mig på tlf +45 26 20 94 15 og fortæl mig lidt nærmere om dine ønsker til motiv, samt mål på væggen som du ønsker at få malet, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan også aftale at tage en uforpligtende snak om motivet ude hos jer og kigge på væggen sammen hvis der er behov for det. Jeg ser frem til at høre fra jer!

flere private vægmalerier

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !