Om Kunstneren

becomeone signatur

Jeg hedder William Thystrup, og jeg er en professionel kunstner fra København. Jeg har over 25 års erfaring indenfor vægmaleri og graffiti kunst, og har levet af at male og undervise på fuld tid de sidste 10+ år. Udover at male min egen kunst på lærred samt store vægmalerier på bestilling, så underviser jeg også børn og unge i graffiti kunst, i form af graffiti workshops ude på skoler og institutioner.

 Du kan se og læse mere om mig og mine referencer ved at scrolle ned på siden her.

Min baggrund

Jeg har malet graffiti kunst siden 1998, og har altid tegnet og malet lige siden jeg kunne huske.

Efter et par uddannelsesforløb indenfor henholdsvis grafisk design og programmering af hjemmesider, besluttede jeg mig for at forfølge min drøm om at leve af mit talent for at male kunst på fuld tid.

Denne beslutning har vist sig at være den helt rigtige for mig, og har  ført til vægmaleri opgaver for en række af de største virksomheder i det danske erhvervsliv, herunder Novo Nordisk, Siemens, 3F, Gefion Group, Just-eat, Fullrate, samt mange flere.

kunstner becomeone

IT-branchen har jeg specielt serviceret ved at udføre en række vægmalerier for diverse bureauer i de hvide kontorlokaler, herunder Pentia, Vertic (New York / København) , ComOn Networks, Comparex, Chainbox, Kruso, m fl.

Min stil er bredt favnende, og kan tilpasse min stil til kundens specifikke behov i forhold til motiv, uden udsving i kvaliteten af det færdige resultat.

Undervisning og workshops

Udover at udføre vægmalerier for firmaer og private, tilbyder jeg også graffiti og streetart workshops af en enkelt dags varighed for børn og unge. Jeg har over 15 års erfaring med undervisning af børn og unge i graffiti kunst. Jeg har afholdt graffiti og streetart workshops for en lang række skoler, klubber og institutioner i hele landet.

Graffiti workshop koebenhavn

I videoen her fortæller jeg lidt mere om min baggrund :

Jeg har udført bestillingsarbejde for en lang række af store og små virksomheder samt private, heriblandt:

L`oreal, Siemens, TV2, Just-eat, Novo Nordisk, Just-eat, Fullrate, Gefion Group, Harder Gruppen, Pentia, 3F, AddTech, Chainbox, Aasted APS, Mikkel Kessler, Vertic, Telmore, Pack-tech, United drinks, Comparex, Cph airport, RS-Components, Copenhagen Souvenir & design, TDC, Cowparade, Kbh. Kommune, CPH Fashion week, Bellacenter, Dawn Events, samt mange flere.

Presse og omtale

Læs seneste artikel og interview af mig om mit vægmaleri projekt for Gefion Group m fl. i Store kongensgade i City Avisen HER (2019)

Her er en lille samling af avisartikler og omtale af mine graffitikunst projekter og opgaver igennem årene. Udover nedenstående artikler, har jeg været med og omtalt i programmer fra TV2, herunder TV2 Gomorgen danmark og Nybyggerne samt Knæk cancer showet på TV2. Se videoen fra mit indslag i TV2 Gomorgen danmark her.

Jeg har været omtalt i  City Avisen, Jyllandsposten, Nordvest lokalavis, Furesø lokalavis, Øksen, osv. Se et udpluk fra artiklerne i galleriet under videoen her 

  Kort CV

  • CEO & Kunstner, BecomeOne, 2011 – nu
  • Mediegrafiker, bachelor (KTS grafisk), slut Marts 2010
  • Web-integrator, bachelor (KTS grafisk), slut Marts 2011
  • Projekt leder, Cirus (EU) 2005-2007

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !