Jeg har udført bestillingsarbejde for en lang række af store og små virksomheder samt private, heriblandt:

Siemens, TV2, Gefion Group, Harder Gruppen, Just-eat, Novo Nordisk, Pentia, 3F, AddTech, Chainbox, Aasted APS, Mikkel Kessler, Vertic, Fullrate, Telmore, Køge bibliotek, Pack-tech, United drinks, Comparex, Heinemann tax-free, RS-Components, Copenhagen Souvenir & design, TDC, Cowparade, Kbh. Kommune, CPH Fashion week, Bellacenter, Dawn Events, samt mange flere.

  Kort CV

  • CEO & Kunstner, BecomeOne, 2011 – nu
  • Mediegrafiker, bachelor (KTS grafisk), slut Marts 2010
  • Web-integrator, bachelor (KTS grafisk), slut Marts 2011
  • Projekt leder, Cirus (EU) 2005-2007

 

Efter et par uddannelsesforløb indenfor henholdsvis grafisk design og programmering af hjemmesider, besluttede jeg mig for at forfølge min drøm om at leve af mit talent for at male kunst på fuld tid.

 

Denne beslutning har vist sig at være den helt rigtige for mig, og har nu ført til udsmykningsopgaver for en række af de største danske og internationale virksomheder i det danske erhvervsliv, såsom Novo Nordisk, Siemens, 3F, Gefion Group, Harder Gruppen, Just-eat, Fullrate, samt mange flere.

IT-branchen har jeg specielt serviceret ved at udføre en række vægmalerier for diverse bureauer i de hvide kontorlokaler, såsom Pentia, Vertic (New York / København) , ComOn Networks, Comparex, Chainbox, Kruso (netmester.dk), m fl.

Min stil er bredt favnende, og kan tilpasse min stil til kundens specifikke behov i forhold til motiv, uden det mindste udsving i kvaliteten af det færdige resultat.

 

Udover at udføre store vægmalerier for firmaer og private, tilbyder jeg også graffiti og streetart workshops af en enkelt dags varighed for børn og unge. Jeg har over 10 års erfaring med undervisning af børn og unge i airbrush, streetart og graffiti/spray kunst. Jeg har afholdt graffiti og streetart workshops for en lang række skoler, klubber og institutioner, herunder :

Skovbrynet Skole, Høng Gymnasium og HF, Marienlund, Bagsværd fritidsklub, Buddinge skole, Antvorskov skole, EUC Køge, Haarby skole, Bernadotteskolen, Sølyst (den kongelige skydebane), Tapperiet (Køge), Dansekapellet (Københavns Danse- og bevægelseshus), Det kgl. vajsenhus fritidshjem, Hoffmanns minde (valby), Gadehavegård (Høje Tåstrup), Boomblastar festival (Roskilde), Havregården kostskole, samt mange flere.

Presse og omtale

Læs seneste artikel og interview af mig om mit vægmaleri projekt for Gefion Group m fl. i Store kongensgade i City Avisen HER (2019)

Her er en lille samling af avisartikler og omtale af mine graffitikunst projekter og opgaver igennem årene. Udover nedenstående artikler, har jeg været med og omtalt i programmer fra tv2, kanal kbh, og har haft min kunst med i reklamer for bla. TDC, samt meget mere.
Jeg har bl.a. været omtalt i  City Avisen, Jyllandsposten, Nordvest lokalavis, Furesø lokalavis, Øksen, osv.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !