Graffiti Workshops & Graffiti undervisning

Jeg tilbyder en sjov og kreativ graffiti workshop af en enkelt dags varighed, der henvender sig til alle skoler, klubber og institutioner i hele landet, for børn og unge i aldersgruppen 12-18+ år. Jeg tilbyder også graffiti workshops til private arrangementer og teambuilding events.

Se og læs alt info om min graffiti workshop ved at scrolle ned på siden her

Graffiti workshop koebenhavn
graffiti workshop
graffiti workshop

“Tak for sidst - det var en fornøjelse. Ungerne var helt vilde, vi fortsatte lidt igår, så det har været rigtig godt. Rigtig god vind og tak for din indsats og mange gode tips”.

– Ebbe Ebbesen, billedkunst lærer på Haarby skole (Fyn)

“Mig og os alle her på KØS takker for nogle gode dage her på KØS. Workshoppen var virkelig fed, og det var tydeligt at de deltagere som kom, fik en mega god oplevelse takket være dit nærvær og dine gode teknikker.”

– Camilla Gerhardt, Public Programme Manager på KØS (Køge Museum for offentlig kunst)

"Tak for din graffiti workshop - det var et brag af en dag som eleverne virkelig nød! Vi er meget tilfredse med processen og resultatet som nu hænger rundt omkring i udskolingen."

– Lasse Hein, lærer på Skovbrynet Skole

Graffiti workshop til skoler og institutioner. Professionel graffiti undervisning af BecomeOne

Workshoppen går ud på, at de unge får lov til at prøve at male med spray på væg eller plader, og selv skabe et graffiti-maleri, under min vejledning. Workshoppen foregår udendørs på skolens eller institutionens areal. Det typiske antal deltagere pr workshop er en gennemsnitlig skoleklasse på cirka 25-30 elever. Antallet af deltagere kan dog variere, hvilket kan aftales individuelt med skolen eller institutionen.

graffiti workshop
graffiti workshop

Graffiti workshoppens forløb

Graffiti workshoppen er typisk af en kort skoledags varighed (mellem 3-5 timer), eller efter aftale.

Jeg starter typisk med at give et lille oplæg på cirka 15 minutters varighed hvor jeg fortæller lidt om graffiti kunst samt brugen af spraymaling, hvorefter deltagerne deles op i grupper af 3-5 personer, og får derefter til opgave at samarbejde om at lave et graffiti maleri på en plade eller væg, under min vejledning.

Hvis der er mulighed for det så kan deltagerne også vælge at male hver deres egen træplade. 

Jeg anbefaler at deltagerne har forberedt en simpel blyantskitse til det motiv som de ønsker at male, hvis ikke så giver jeg dem en række idèer til motiver som de kan vælge udfra.

Betingelser

Betingelsen for afholdelse af denne workshop er blot, at det skal kunne foregå udendørs, samt at vi har en overflade at male på som skolen, institutionen eller virksomheden selv stiller til rådighed.

Jeg anbefaler typisk at benytte billige træplader eller anden form for overflade, som man nemt kan stille op udenfor. Der skal helst være mulighed for at afholde workshoppen på et udendørs areal.

Jeg sørger selv for medbringelse af alle materialer til workshoppen, herunder spraymaling samt beskyttelsesudstyr (støvmasker+handsker).

graffiti workshop skole
graffiti workshop jylland

Udbytte

Deltagerne får en sjov og kreativ oplevelse, hvor de får afprøvet deres kreativitet, samarbejdsevner og farvesans, samt glæden ved at se deres idè / motiv færdigmalet på en stor og flot plade eller væg. Efterfølgende kan man bruge deltagernes værker til at hænge op og udsmykke skolen med, eller afholde en lille fernisering med de færdige værker.

 

Om mig

William Thystrup

Jeg hedder William Thystrup (BecomeOne), og jeg lever til dagligt af at udføre vægmalerier for firmaer og private, samt at afholde graffiti og streetart workshops for børn og unge. Jeg har over 15 års erfaring med undervisning af børn og unge i graffiti og streetart kunst.

Jeg har afholdt graffiti workshops for en lang række skoler, klubber og institutioner over hele landet, heriblandt :

Albertslund lilleskole, Korsager skole, Gladsaxe skole, Køge museum for offentlig kunst (KØS), Borgerskolen Taastrup, Skelbæk friskole, Faaborg-Midtfyn bibliotekerne, Skovbrynet Skole, Roskilde Bibliotekerne, ISI idrætshøjskole, Ørestad Gymnasium, Byens Hus i Gentofte ,Fritidscenter Indre Valby, Nordfyns erhverv og turisme, Østofte Landsbyordning, Thirdbrand, Dansk flygtningehjælp, Vallensbæk Ungdomsskole, Høng Gymnasium og HF, Bagsværd fritidsklub, Antvorskov skole, EUC Køge, Haarby skole, Bernadotteskolen, Sølyst (den kongelige skydebane), Tapperiet (Køge), Dansekapellet (Københavns Danse- og bevægelseshus), Det kgl. vajsenhus fritidshjem, Hoffmanns minde (valby), Gadehavegård (Høje Tåstrup), Boomblastar festival (Roskilde), Havregården kostskole,

samt mange flere.

william thystrup
graffiti workshop klampenborg
graffiti workshop københavn
Graffiti workshop koebenhavn

Graffiti teambuilding workshop for L'Oréal team

"Vil bare sige stor tak for dit engagement, fede personlighed og ikke mindst dine egenskaber til at lære fra dig til børnene. Vi har fået sindssyg god feedback på din workshop fra børn, voksne og samarbejdspartnere. Stor tak til dig!"

Henrik Cymborski Flos, Koordinator, Boligselskabet Sjælland

 

Hvad koster en graffiti workshop?

En graffiti workshop af en enkelt dags varighed for en normal skoleklasse koster 5.500 kr (prisen er inkl. materialer). Prisen kan dog variere lidt i forhold til antallet af deltagere.

Skal workshoppen foregå udenfor Københavnsområdet, kommer transport omkostningen dog oveni prisen.

NB: For private arrangementer og teambuilding events kan prisen variere i forhold til antallet af deltagere, samt lokation og materialer.

Hvis du er interesseret i at afholde en graffiti workshop på din institution, skole eller til et andet arrangement, så send venligst en mail til will@becomeone.dk, eller giv mig et kald på tlf 26209415, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud så vi kan aftale nærmere.

Jeg ser frem til at høre fra jer !

 Graffiti workshop til private og firma arrangementer

Denne workshop model går ud på, at deltagerne får mulighed for at prøve at male med spray på en træplade og selv skabe et graffiti maleri, under min vejledning. Det kan enten foregå ude hos jer selv hvis i har mulighed for at vi kan benytte et udendørs areal – hvilket er den nemmeste løsning. Alternativt kan jeg også selv stå for  lokationen. Jeg sørger i dette tilfælde for spraymaling, træplader og handsker til alle deltagerne. Workshoppen vil i så fald foregå på Amager, i københavn.

Prisen for denne type workshop ligger som udgangspunkt på 400 kr pr deltager, hvis jeg skal stå for lokationen samt alle materialer inklusiv træplader. Der vil være mulighed for at tage alle jeres værker med hjem, som et unikt minde fra dagen.

Hvis i selv har mulighed for at stå for lokation og træplader eller en anden overflade som vi kan male på, koster det 350 kr pr deltager. Det eneste krav til lokationen er, at det skal være en udendørs lokation, da vi bruger spraymaling.

I videoen foroven kan du se et eksempel på en Graffiti workshop til et privat polterabend arrangement.

Graffiti-workshoppen er af en enkelt dags varighed, på cirka 2-3 timer. Workshoppen henvender sig til alle former for private og firma arrangementer, herunder teambuilding, polterabend, fødselsdagsfester, bryllupper mm.

graffiti workshop teambuilding
graffiti workshop firma

Graffiti workshop til firma events og team building

Denne workshop model henvender sig til firmaer, private virksomheder og event bureauer, som er på udkig efter en sjov, anderledes og kreativ aktivitet til et firma event.

I galleriet foroven kan man se en række eksempler på en graffiti workshop til firma events ved at klikke til højre på billederne i galleri boksen.

Workshoppen er af en enkelt dags varighed, hvor deltagerne får mulighed for at udfolde sig kreativt med spraymaling under min vejledning – graffiti workshoppen kan enten fungere som en enkeltstående aktivitet eller som en aktivitet ud af mange til jeres firma event eller teambuilding arrangement.

Typisk stiller i nogen træplader eller anden form for overflade til rådighed, som deltagerne kan male på. Jeg sørger for alt derudover, herunder materialer og sikkerhedsudstyr. Den eneste betingelse for afholdelse af workshoppen er, at det skal foregå på en udendørs lokation.

Jeg har udført graffiti workshops for en lang række firmaer og event bureauer mm, heriblandt :

Bestseller, Nordea, L’Oréal, Astrazeneca, Folkemødet 2024 (Højskolerne), Ferring, Brammers Event, Cowi, Macom A/S, DTU, Marienlund event, Coastzone, TV2,  samt mange flere.

“Mange tak for din workshop - det var en kæmpe succes!”

– Camilla Nielsen, Brammers event

graffiti workshop teambuilding

Graffiti workshop cases

Graffiti workshop hos KØS (Køge Museum for offentlig kunst)


Køge museum for offentlig kunst viste i 2020 en udstilling med den amerikanske kunstner Gordon Matta-Clark, som er bedst kendt for i 70’erne at skære store huller og åbninger i gamle, forladte bygninger. Og så var han meget fascineret af den graffiti, som begyndte at spire i bybilledet i 70’ernes New York.

KØS ønskede i den forbindelse et graffiti workshop forløb som bla. forgik på et gammelt bilvrag på forpladsen af musèet. Det var en stor succes og de unge var vilde med at prøve at male med spraymaling i det gode vejr i Køge gågade hvor museumet ligger.

Se en række billeder fra workshoppen ved at klikke på dem i galleriet her.

“Mig og os alle her på KØS takker for nogle gode dage her på KØS. Bilen blev virkelig fed, og det var tydeligt at de deltagere som kom, fik en mega god oplevelse takket være dit nærvær og dine gode teknikker” – Camilla Gerhardt, Public Programme Manager på KØS

Køge dagblad kom også forbi og skrev en lille artikel om projektet som kan læses her :

SE ARTIKEL

 

 

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !