Graffiti på bestilling

Ønsker du en flot og unik graffiti udsmykning til din lejlighed eller virksomhed?

Graffiti kunst på bestilling

Jeg tilbyder professionel graffiti kunst på bestilling til virksomheder og private. Med over 20 års erfaring indenfor graffiti kunst og vægmalerier på bestilling, kan jeg garantere et flot, unikt og professionelt udført resultat, uanset om det er graffiti kunst til hjemmet eller til din butiksfacade eller virksomhed.

Graffiti kunst TV2 knæk cancer show

Graffiti udsmykning af børneværelse for TV2`s Knæk cancer show (2021)

Graffiti blomster butik facade

Bristol Blomster udsmykning af facade

Motivet

Intet motiv er for svært for mig at male – uanset om du ønsker en fotorealistisk gengivelse af et billede, et 3d-agtigt vægmaleri eller måske en mere grafisk udsmykning med skarpe silhouetter og bogstaver.

Min male-teknik er en kombination af spraymaling, airbrush og pensel, som tilsammen giver et flot og realistisk look til motivet. Jeg tilpasser altid min teknik til motivet der skal males, så resultatet bliver af så høj kvalitet som overhoved muligt. Se flere eksempler på mit seneste arbejde med graffiti kunst på bestilling HER.

Graffiti kunst på bestilling

Prisen

Jeg er ikke den billigste kunstner i kroner og øre, men heller ikke den dyreste. Leder du udelukkende efter den billigste løsning til din opgave, så er vi nok ikke et godt match. Som med alt andet, så får man den kvalitet som man betaler for.

Graffiti Tintin

Er du derimod interesseret i at få malet det flotteste og mest professionelle resultat, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne og gjort noget ekstra ud af din opgave, så har vi til gengæld et godt match.

Se kunde udtalelse + case study af  graffiti på bestilling i privat lejlighed her :

Prisen for graffiti på bestilling afhænger af både størrelsen på væggen, samt motivets detaljegrad – jeg har derfor ingen faste priser, da det er individuelt for hver opgave.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Du er altid velkommen til at kontakte mig om en opgave, eller hvis du blot har et spørgsmål. Send mig en besked hvor du kort beskriver din opgave, samt mål på væggen og motivet som du ønsker at få malet, og jeg vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave. Du må også meget gerne oplyse hvor i landet din opgave skal udføres.

William Thystrup

 Jeg kan kontaktes gennem kontakt formularen, eller på tlf og mail : 

+45 26 20 94 15

will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig ! Jeg garanterer et svar indenfor 24 timer. 

– William Thystrup (BecomeOne)

3D graffiti kunst

“Har lige fået lavet dette fantastiske graffitimaleri i et beboerlokale i Vanløse. Becomeone.dk – du er SÅ talentfuld!"

– Birgitte Vosper, -BusyBees boligstyling

Graffiti maleri på lærred

Er du på udkig efter en professionel kunstner til at male et flot og unikt graffiti maleri på lærred til din stue eller kontor?

graffiti kunst på lærred

Jeg tilbyder professionelt udført graffiti kunst på bestilling – alle ønsker kan imødekommes, hvadenten du ønsker et flot portræt maleri af dig selv eller en kendis, eller måske et mere abstrakt motiv med flotte og farverige former.

Pris og betingelser

Når du bestiller et graffiti maleri på lærred, gælder de samme betingelser som for graffiti på bestilling mht pris og aftale. Prisen for selve lærredet kommer dog oveni det samlede tilbud. Hvis du bor udenfor København og ikke selv har mulighed for at afhente det på min adresse, kan jeg tilbyde at sende det som pakke post med Postnord eller GLS, som sørger for at det kommer sikkert frem til dig.

Graffiti lærred

Portræt maleri for Mikkel Kessler

Vægmalerier til virksomheder og private

Trænger dit kontor eller stue til at friskes op med et stort og flot vægmaleri?

 

Jeg tilbyder professionelt udførte vægmalerier på bestilling til virksomheder og private. Jeg har dedikeret en hel menu til info omkring bestilling af vægmalerier, hvor du kan læse alt om betingelser, priser og praktisk info om vægmaleri her.

Af tidligere referencer og tilfredse kunder kan jeg bla. nævne Siemens, Just-eat, Novo Nordisk, Fullrate, Telmore, 3F, samt mange mange flere.

 

"Vægmaleriet er unikt og er kraftigt medvirkende til at skabe den optimale illusion for vores kunder som kommer på kurset. Stort tak til BecomeOne, for et yderst tilfredsstillende resultat"

– Morten Willerslev Føhns, Training Manager – Siemens Wind Power A/S

 

Graffiti workshop

Jeg tilbyder en sjov og kreativ graffiti workshop af en enkelt dags varighed til alle målgrupper – herunder team building events, firma fester, skoler, klubber og institutioner mm.
Jeg har dedikeret en hel menu til min graffiti workshop, hvor du kan se og læse mere om kunde udtalelser, betingelser, priser samt al praktisk info.
Se og læs mere om min graffiti workshop her.

Skal vi tage en snak?

Har du en kreativ opgave som ligger udenfor de ovenstående emner, eller har du blot et spørgsmål ?

Du er altid velkommen til at kontakte mig om spørgsmål til en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail og telefon:

+45 26 20 94 15
will@becomeone.dk

Jeg vil se frem til at høre fra dig!

Mine arbejdsområder

Her kan du få et komplet overblik over de kreative ydelser og services jeg tilbyder :

Vægmaleri

– Kontorlokaler
– Husmure og gavle
– Indvendig udsmykning af lejlighed

Graffiti kunst på lærred

– Udstillinger i gallerier og kunst foreninger
– Graffiti malerier på bestilling
– Graffiti malerier til salg

Graffiti kunst udføres

– Graffiti udsmykning på væg
– Lejligheder og børneværelser
– Kontor & butik facader

Graffiti workshops

– Graffiti / streetart undervisning
– Kreativ udvikling
– Airbrush på T-shirts undervisning

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !