Graffiti på bestilling

Ønsker du en flot og unik graffiti udsmykning til din lejlighed eller virksomhed?

graffiti på bestilling

Jeg tilbyder professionel graffiti kunst på bestilling til virksomheder og private. Med over 20 års erfaring indenfor graffiti udsmykning og vægmalerier, kan jeg garantere et flot og unikt resultat, uanset om det er graffiti kunst til hjemmet eller til din butiksfacade eller virksomhed.

graffiti på bestilling

Motivet

Intet motiv er for svært for mig at male – uanset om du ønsker en fotorealistisk gengivelse af et billede, et 3d-agtigt vægmaleri eller måske en mere grafisk udsmykning med skarpe silhouetter og bogstaver.

Min male-teknik er en kombination af spraymaling, airbrush og pensel, som tilsammen giver et flot og realistisk look til motivet. Jeg tilpasser altid min teknik til motivet der skal males, så resultatet bliver af så høj kvalitet som overhoved muligt. Se eksempler på mine mange tidligere cases i menuerne “graffiti kunst” samt “vægmalerier” ovenfor i top menuen.

Graffiti kunst på bestilling

Prisen

Jeg er ikke den billigste kunstner i kroner og øre, men heller ikke den dyreste. Leder du udelukkende efter den billigste løsning til din opgave, er vi nok ikke et godt match. Som med alt andet, så får man den kvalitet man betaler for.

Er du derimod interesseret i at få malet det flotteste og mest professionelle resultat, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne og gjort noget ekstra ud af din opgave, så har vi til gengæld et godt match.

Se kunde udtalelse + case study af mit seneste graffiti på bestillings projekt i privat lejlighed her (april 2019) :

Prisen for graffiti på bestilling afhænger af både størrelsen på væggen, samt motivets sværhedsgrad – jeg har derfor ingen faste priser, da det er individuelt for hver opgave. Jeg har dog en minimums grænse på 1500 kr for alle projekter. Send mig derfor en besked hvor du kort beskriver din opgave, samt mål på væggen og motivet du ønsker, og jeg vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave. Du må også meget gerne oplyse hvor i landet din opgave skal udføres.

Graffiti kunst på lærred

Er du på udkig efter en graffiti kunstner til at male et flot og unikt graffiti maleri på lærred til din stue eller kontor?

Graffiti kunst på lærred

Jeg tilbyder graffiti kunst på lærred på bestilling – alle ønsker kan imødekommes, hvadenten du ønsker et flot portræt maleri eller måske et mere abstrakt motiv med flotte og farverige former.

Graffiti maleri
Når du bestiller et graffiti maleri på lærred, gælder de samme betingelser som for graffiti på bestilling mht pris og aftale. Hvis du bor udenfor København og ikke selv har mulighed for at afhente det, kan jeg tilbyde at sende det som pakke post med Postdanmark eller GLS, som sørger for at det kommer sikkert frem til dig.

Graffiti lærred

Vægmalerier til virksomheder og private

Trænger dit kontor eller stue til at friskes op med et stort og flot vægmaleri?

 

Jeg tilbyder professionelt udførte vægmalerier på bestilling til virksomheder og private. Jeg har dedikeret en hel menu til info omkring bestilling af vægmalerier, hvor du kan læse alt om betingelser, priser og praktisk info her.

 

Af tidligere referencer og tilfredse kunder kan jeg bla. nævne Siemens, Just-eat, Novo Nordisk, Fullrate, Telmore, 3F, samt mange mange flere.

just-eat-vaegmaleri

Graffiti workshop

Jeg tilbyder en sjov og kreativ graffiti workshop af en enkelt dags varighed til alle målgrupper – herunder team building events, firma fester, skoler, klubber og institutioner mm.

Jeg har dedikeret en hel menu til min graffiti workshop, hvor du kan se og læse mere om kunde udtalelser, betingelser, priser samt al praktisk info.
Se og læs mere HER

Skal vi tage en snak?

Har du en kreativ opgave som ligger udenfor de ovenstående emner, eller har du blot et spørgsmål ?

Du er altid velkommen til at kontakte mig om spørgsmål til en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail og telefon:

+45 26 20 94 15
will@becomeone.dk

Jeg vil se frem til at høre fra dig!

Mine arbejdsområder

Her kan du få et komplet overblik over de kreative ydelser og services jeg tilbyder :

Vægmalerier

– Kontorlokaler
– Husmure og gavle
– Indvendig udsmykning af lejlighed

Graffiti kunst på lærred

– Udstillinger i gallerier og kunst foreninger 
– Graffiti malerier på bestilling
– Graffiti malerier til salg

Graffiti på bestilling

– Graffiti udsmykning på væg
– Lejligheder og børneværelser
– Kontor & butik facader

Airbrush udsmykning

– Bodypaint
– Cykler, biler og motorcykler
– Hjelme og udstyr

Grafisk design

– Logos, flyers, plakater mm
– Video redigering

Workshops

– Graffiti / streetart undervisning
– Kreativ udvikling
– Airbrush på T-shirts undervisning

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !