Humlebien kunsttryk

1.000,00 kr.

Giclèe kunst tryk af humlebien, som symboliserer fokus. Flot og stemningsfuldt kunst tryk.For mig symboliserer humlebien fokus. Alle bier er produktive, og de bliver ved med at være fokuserede på det de laver, uden at blive afskåret fra deres mål. Deres ben er et af deres mest følsomme organer – de bruger dem faktisk til at smage med. Bien minder os også om at sætte farten ned og lære at være i nuet, dufte til blomsterne og smage på livets søde nektar.

✅ Trykt på 265g Cotton smooth Giclèe print

✅ Forsendelsen inklusiv prisen

✅ Signeret og nummeret af kunstner BecomeOne

✅ Underskrevet Giclèe Certifikat af ægthed medfølger

✅ Fremsendes i tube / plakatrør

3 på lager

Eksklusivt limited edition Giclèe kunsttryk af humlebien. For mig symboliserer humlebien fokus. Alle bier er produktive, og de bliver ved med at være fokuserede på det de laver, uden at blive afskåret fra deres mål. Deres ben er et af deres mest følsomme organer – de bruger dem faktisk til at smage med. Bien minder os også om at sætte farten ned og lære at være i nuet, dufte til blomsterne og smage på livets søde nektar.

Hvis bien er dit spirit animal, og din energi er ufokuseret, kan humlebien vise dig, hvordan du bliver fokuseret igen.

Humlebien lærer os at blive fokuseret. Uanset om vi skal være i øjeblikket eller lære at blive fuldt engagerede i vores kreative bestræbelser, er nøglen at fokusere med intention og være målbevidst. Bien viser os også, at alt liv i naturen er afhængigt af hinanden. Uden bierne ville vi ikke være her mere!

Det originale maleri er malet med en kombination af spray og airbrush. Dette kunst tryk i begrænset udgave måler 40x40 cm. Kunst trykket er nummereret og signeret af kunstneren BecomeOne. Kunst trykket fremsendes indpakket i tube / plakatrør, som sikrer at det kommer sikkert frem til dig med pakkeposten når du bestiller det.

Hvad er et Giclèe print?

Et Giclée print er et print af ekstrem høj kvalitet. Ved hjælp af en high-end inkjet printer med minimum 9 farver og en opløsning på 1440 dpi opnår du et virkeligt fint print. Teknikken bruger pigmentbaseret blæk. Blækket holder derfor i mange, mange år, og er det man kalder lysægte farver. De mange forskellige farver sikrer et langt større farverum end almindeligt 4-farvetryk, hvilket giver en uovertruffen billedgengivelse. Af flere årsager er det ikke nogen billig printteknik, dels er både farverne og papiret meget dyrt, printene tager lang tid at få printet, da maskinerne typisk er langsomme, skæring af formaterne er oftest håndarbejde, for ikke at tale om de indledende manøvrer, der også kan tage sin tid, så Giclée print anvendes derfor primært til eksklusive print.

Giclée print produceres fra en digital fil, hvilket enten kommer fra en affotografering af originalværket i højest mulige opløsning, en indscanning eller værket er produceret direkte på computeren. Giclée print kaldes også for pigmentprint. Pigmenter i printfarverne giver de intense farver og den lange holdbarhed på op til 100 år, og ved sort/hvid print over 200 år.