Bestil et vægmaleri 

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, tager vi først en snak sammen om hvilket motiv, farver og stil der skal benyttes til opgaven. Du er også meget velkommen til at vedhæfte et billede af det ønskede motiv, som jeg kan male efter.

graffiti kunstner

Et vægmaleri tager alt fra 2 – 14 arbejdsdage at udføre, alt efter hvor stort og detaljeret det skal være. Prisen afhænger derfor også deraf. Vi aftaler en endelig pris på opgaven, når du har oplyst hvor stort arealet er, der skal males, og når vi har aftalt hvilket motiv der skal benyttes.

Når vi sammen har fundet frem til en fornuftig pris og aftale på opgaven, fremsender jeg en skitse af hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, hvis skitsearbejde er nødvendigt. Når skitsen er godkendt, kommer jeg derefter ud og påbegynder arbejdet efter aftale. 

Om kunstneren

vægmaleri kunstner

Jeg har over 20 års erfaring med vægmaleri og kontor udsmykning, og har udført opgaver for store og små virksomheder samt private. Jeg har udelukkende tilfredse kunder, da jeg altid går den ekstra mil for at gøre kunden 100% tilfreds med resultatet. Af tilfredse kunder kan jeg bla. nævne følgende : 

Siemens, Just-eat, Novo Nordisk, Pentia, AddTech, Chainbox, Aasted APS, Mikkel Kessler, Vertic, Fullrate, Telmore, Køge bibliotek, Pack-tech, United drinks, Comparex, Heinemann tax-free, RS-Components, Co-ro, TDC, Cowparade, Kbh. Kommune, CPH Fashion week, Bellacenter, Dawn Events,

samt mange flere.

Vægmalerier løfter kreativiteten og arbejdsmiljøet

vægmaleri just eat

Der er lavet undersøgelser der viser, at kunst udsmykning på arbejdspladsen løfter kreativiteten og arbejdsglæden for medarbejderne.

vægmaleri stue

En vægmaleri udsmykning i dit private hjem kan forvandle din stue til en helt unik og personlig boligindretning som er indbydende og spændende for dine gæster.

Betingelser og praktisk info

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, skal du sørge for at der er god udluftning I det lokale som maleriet skal udføres I. Du skal påregne 6-12 timer efter at maleriet er udført, til at lokalet er luftet helt ud for lugten af spraymaling. Jeg afdækker selv området omkring maleriet, så der kun kommer maling på det pågældende areal. Du er naturligvis også velkommen til selv at afdække arealet der skal males inden jeg går igang. Der skal helst være mulighed for, at jeg kan arbejde på opgaven I dagstimerne fra 9 – 17. 

3d vaegmaleri

Vægmaleri priser

Prisen på et vægmaleri afhænger primært af disse 2 faktorer –
størrelsen på væggen der skal males, samt motivet der skal males.

Som udgangspunkt for at jeg kan give dig det bedste tilbud på en vægmaleri opgave, skal du oplyse mig størrelsesforholdet på væggen der skal males, samt dine umiddelbare idèer til motivet. Når du har givet mig disse oplysninger, kan jeg bedst give dig et samlet tilbud på vægmaleri opgaven. Er du i tvivl om motivet, kommer jeg gerne ud til dig / din virksomhed og tager en uforpligtende snak om opgaven, så vi sammen kan finde frem til det perfekte motiv til din vægmaleri opgave.

Lokationen

Du må også meget gerne oplyse hvor i landet opgaven skal udføres. Jeg er baseret i Københavns området, men kører også gerne ud til Fyn og Jylland og laver vægmaleri opgaver. Transport omkostningen vil dog pålægges det samlede tilbud på vægmaleri opgaven, hvis opgaven ligger udenfor storkøbenhavns området.

Prisen

Alle vægmaleri opgaver er forskellige i forhold til størrelse og motiv, så jeg har derfor ingen faste priser – jeg har dog en minimums grænse / start gebyr på 1500 kr for alle vægmaleri projekter. Den samlede pris på en vægmaleri opgave vurderer jeg individuelt ud fra størrelsen på væggen, hvor mange materialer der skal købes ind til motivet, hvor lang tid motivet vil tage at male, og om der skal laves skitse arbejde først, osv.

Vidste du at

Vægmalerier er en momsfritaget ydelse og kan trækkes fra i SKAT

Vægmaleri / kunst udsmykning er en momsfritaget kunstnerisk ydelse, ifølge momslovens § 13, stk. 1, nr. 7. SKATs fradragsregler for kunst gør yderligere, at du kan trække vægmaleri og kunst udsmykning fra i din virksomheds regnskab. Læs hele folderen om emnet fra kultur ministeriet HER

vægmaleri-bjergkæde

Vægmaleri af bjergkæde

Det er min store erfaring på 20+ år indenfor vægmaleri og væg udsmykning, der gør mig i stand til at garantere et 100% kvalitetsprodukt som er helt unikt.

Intet motiv er for svært – kun fantasien sætter grænsen.

Kontakt mig på tlf 26 20 94 15 eller på min mail will@becomeone.dk og beskriv kort din opgave, og jeg vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din vægmaleri opgave. Du kan også udfylde kontakt formularen herunder :