Workshops

Graffiti Workshops & graffiti undervisning

Jeg tilbyder en sjov og kreativ graffiti workshop af en enkelt dags varighed, der henvender sig til alle skoler, klubber og institutioner, for børn og unge i aldersgruppen 12-18+ år. Jeg tilbyder også graffiti workshops til firma og teambuilding events.

Se og læs mere om min graffiti workshop i menuen her

graffiti workshop
graffiti workshop

“Tak for sidst - det var en fornøjelse. Ungerne var helt vilde, vi fortsatte lidt igår, så det har været rigtig godt. Rigtig god vind og tak for din indsats og mange gode tips”.

– Ebbe Ebbesen, billedkunst lærer på Haarby skole (Fyn)

“Tak for din fede workshop - Eleverne har fået meget ud af det, og holdt en god fernisering i fredags.”

– Mette Cantby, lærer på Høng gymnasium og HF

"Tak for din graffiti workshop - det var et brag af en dag som eleverne virkelig nød! Vi er meget tilfredse med processen og resultatet som nu hænger rundt omkring i udskolingen."

– Lasse Hein, lærer på Skovbrynet Skole

Graffiti workshop til skoler, klubber og institutioner. Professionel graffiti undervisning af graffiti kunstner BecomeOne

Workshoppen går ud på, at de unge får lov til at prøve at male med spray på væg eller plader, og selv skabe et graffiti-maleri, under min vejledning. Max antal deltagere pr workshop er cirka 30-35 elever / deltagere.

graffiti workshop
graffiti workshop

Graffiti workshoppens forløb

Graffiti workshoppen er typisk af en enkelt skoledags varighed (mellem 4-6 timer), eller efter aftale.

Jeg starter typisk med at give et lille oplæg omkring graffiti og streetart kunstformen af cirka 20 minutters varighed, hvorefter deltagerne deles op i grupper af 3-6 personer, og får derefter til opgave at samarbejde om at lave et graffiti maleri på en plade eller væg, under min vejledning.

Deltagerne kan evnt have en skitse forberedt til det motiv som de ønsker at male, ellers giver jeg dem en række idèer til motiver som de kan vælge udfra.

Betingelser

Betingelsen for afholdelse af denne workshop er blot, at der skal være en overflade af 2-10 meters bredde, som klubben, skolen eller virksomheden selv stiller til rådighed.

Alternativt kan man benytte træplader eller anden form for overflade, og stille op udenfor. Der skal helst være mulighed for at afholde workshoppen på et udendørs areal.

Jeg sørger selv for medbringelse af alle materialer til workshoppen, herunder spraymaling samt bes- kyttelsesudstyr (støvmasker+handsker).

graffiti workshop skole
graffiti workshop jylland

Udbytte

Deltagerne får en sjov og kreativ oplevelse, hvor de får afprøvet deres kreativitet, samarbejdsevner og farvesans, samt glæden ved at se deres idè / motiv færdigmalet på en stor og flot væg eller plade. Efterfølgende kan man bruge deltagernes værker til at hænge op og udsmykke skolen med, eller afholde en lille fernisering med de færdige værker.

Deltagerne kan evnt have en skitse forberedt til det motiv som de ønsker at male, ellers giver jeg dem en række idèer til motiver som de kan vælge udfra.

Om mig

Jeg lever til dagligt af at udføre store vægmalerier for firmaer og private, samt at afholde graffiti og streetart workshops for børn og unge. Jeg har over 10 års erfaring med undervisning af børn og unge i airbrush, streetart og graffiti/spray kunst.

Jeg har afholdt graffiti og streetart workshops for en lang række skoler, klubber og institutioner, herunder :
Albertslund lilleskole, Korsager skole, Gladsaxe skole, Skovbrynet Skole, Idrætshøjskolen Ikast, Høng Gymnasium og HF, Bagsværd fritidsklub, Antvorskov skole, EUC Køge, Haarby skole, Bernadotteskolen, Sølyst (den kongelige skydebane), Tapperiet (Køge), Dansekapellet (Københavns Danse- og bevægelseshus), Det kgl. vajsenhus fritidshjem, Hoffmanns minde (valby), Gadehavegård (Høje Tåstrup), Boomblastar festival (Roskilde), Havregården kostskole,

samt mange flere.

graffiti workshop klampenborg
graffiti workshop københavn

Hvad koster en graffiti workshop?

En graffiti workshop af en enkelt dags varighed for en normal skoleklasse, koster 5.500 kr (prisen er inkl. alle materialer). Prisen kan dog variere lidt i forhold til antallet af deltagere.
Skal workshoppen forgå udenfor Københavnsområdet, kommer transport omkostningen oveni prisen. NB: For firma og teambuilding events kan prisen variere i forhold til antallet af deltagere. 

Hvis du er interesseret i at afholde en graffiti workshop på din institution, skole eller virksomhed, så send venligst en mail til will@becomeone.dk, eller giv mig et kald på tlf 26209415, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt så vi kan aftale nærmere.

Jeg ser frem til at høre fra jer !

GRAFFITI WORKSHOP TYPER

Graffiti workshop til skoler og institutioner

Denne workshop model går ud på, at de unge får lov til at prøve at male med spray på væg og selv skabe et graffiti-maleri, under min vejledning. Betingelsen for afholdelse af denne workshop er, at der skal være en overflade af 2-10 meters bredde, som skolen, klubben eller institutionen selv stiller til rådighed. Da denne workshop involverer brug af spraymaling, er det også en betingelse af den kan forgå i et udendørs areal. Jeg sørger selv for spraymaling, masker og handsker til deltagerne.

I galleriet foroven kan man se en række eksempler på en Graffiti workshop.

Graffiti-workshoppen er af en enkelt dags varighed. Workshoppen henvender sig til alle former for klubber, skoler og institutioner, og kan afholdes med deltagere i alle aldersgrupper, dog ikke under 12 år.

Graffiti workshop til firma events

Denne workshop model henvender sig til firmaer, private virksomheder og event bureauer, som er på udkig efter en sjov, anderledes og kreativ aktivitet til en firma event. 

I galleriet foroven kan man se en række eksempler på en graffiti workshop til firma events.

Workshoppen er af en enkelt dags varighed, hvor deltagerne får mulighed for at udfolde sig kreativt med spraymaling under min vejledning – graffiti workshoppen kan enten fungere som en enkeltstående aktivitet eller som en aktivitet ud af mange til jeres firma event. Typisk stiller i nogen træplader eller anden form for overflade til rådighed, som deltagerne kan male på. Jeg sørger for alt derudover, herunder materialer og sikkerhedsudstyr. Den eneste betingelse for afholdelse af workshoppen er, at det skal foregå på en udendørs lokation.

Jeg har udført graffiti workshops for en række firmaer og event bureauer, heriblandt :
Bestseller, Nordea, Brammers Event, Cowi, Nyla Designs, Marienlund, Coastzone, samt mange flere.

“Mange tak for din workshop - det var en kæmpe succes!”

– Camilla Nielsen, Brammers event

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om en opgave. Det er gratis og jeg svarer indenfor 24 timer. Jeg kan træffes pr mail eller tlf :

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig !