Bestil et vægmaleri 

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, tager vi først en snak sammen om hvilket motiv, farver og stil der skal benyttes til opgaven. Du er også meget velkommen til at vedhæfte et billede af det ønskede motiv, som jeg kan male efter.

graffiti kunstner

Et vægmaleri tager alt fra 2 – 14 arbejdsdage at udføre, alt efter hvor stort og detaljeret det skal være. Prisen afhænger derfor også deraf. Vi aftaler en endelig pris på opgaven, når du har oplyst hvor stort arealet er, der skal males, og når vi har aftalt hvilket motiv der skal benyttes.

Når vi sammen har fundet frem til en fornuftig pris og aftale på opgaven, fremsender jeg en skitse af hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, hvis skitsearbejde er nødvendigt. Når skitsen er godkendt, kommer jeg derefter ud og påbegynder arbejdet efter aftale. 

Betingelser og praktisk info

Når du bestiller mig til at udføre et vægmaleri, skal du sørge for at der er god udluftning I det lokale som maleriet skal udføres I. Du skal påregne 6-12 timer efter at maleriet er udført, til at lokalet er luftet helt ud for lugten af spraymaling. Jeg afdækker selv området omkring maleriet, så der kun kommer maling på det pågældende areal. Du er naturligvis også velkommen til selv at afdække arealet der skal males inden jeg går igang. Der skal helst være mulighed for, at jeg kan arbejde på opgaven I dagstimerne fra 9 – 17. 

3d vaegmaleri

Om kunstneren

vægmaleri kunstner

Jeg har over 20 års erfaring med vægmaleri og kontor udsmykning, og har udført opgaver for store og små virksomheder samt private. Jeg har udelukkende tilfredse kunder, da jeg altid går den ekstra mil for at gøre kunden 100% tilfreds med resultatet. Af tilfredse kunder kan jeg bla. nævne følgende : 

Siemens, Just-eat, Novo Nordisk, Pentia, AddTech, Chainbox, Aasted APS, Mikkel Kessler, Vertic, Fullrate, Telmore, Køge bibliotek, Pack-tech, United drinks, Comparex, Heinemann tax-free, RS-Components, Co-ro, TDC, Cowparade, Kbh. Kommune, CPH Fashion week, Bellacenter, Dawn Events,

samt mange flere.

Vægmaleri priser

Prisen på et vægmaleri afhænger af følgende 2 ting : størrelsen på væggen der skal males, samt motivet der skal males.

Som udgangspunkt for at jeg kan give dig det bedste tilbud på en vægmaleri opgave, skal du oplyse mig størrelsesforholdet på væggen der skal males, samt dine idèer til motivet der ønskes malet. Når du har givet mig de oplysninger, kan jeg give dig et samlet tilbud på vægmaleri opgaven. Du må også meget gerne oplyse hvor i landet opgaven skal udføres. Jeg er baseret i København, men kører gerne ud til Fyn og Jylland. Transport omkostningen vil dog pålægges det samlede tilbud på vægmaleri opgaven. Alle vægmaleri opgaver er forskellige, så jeg har derfor ingen faste priser – men som udgangspunkt ligger min pris for vægmalerier på mellem 1000 – 1200 kr pr km2 (1x1 m), afhængigt af motivets detaljegrad. 

Jeg kommer også gerne ud til dig og tager en snak om opgaven, så vi sammen kan finde frem til det perfekte motiv og pris på vægmaleriet.

Det er min store erfaring på 20+ år indenfor vægmaleri og vægudsmykning, der gør mig istand til at garantere et 100% kvalitetsprodukt som er helt unikt. Intet motiv er for svært – kun fantasien sætter grænsen.

 

vægmaleri-bjergkæde

Vægmaleri af bjergkæde

Bestil et flot vægmaleri til dit firma eller private hjem

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på et vægmaleri ved at udfylde formularen her og kort beskrive din opgave. Du er også meget velkommen til at ringe til mig og få en snak om dine ønsker.

+45 26 20 94 15 // will@becomeone.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig ! Jeg garanterer et svar indenfor 24 timer.